Leta i den här bloggen

onsdag 3 mars 2010

Skäms som en räv. Skabbig och äcklig är jag. Skabbig!!
Tryckte i mig mängder av mackor. Säkert 6 stycken eller nåt. Åt två st med ost på. Skinka på en. Sen tog jag dom andra utan något pålägg.
Mosade in dom i käften. Tuggade och svalde. Sprang till badrummet. På med duschen. Upp med toalocket. Ner med fingrarna. Tårarna rinner. Snoret rinner. Slämmet kladdar över halva ansiktet. Men ingenting kommer. Känner hur snoret fyller hela näsan. Kan inte andas. Så kommer det. Litelite ligger där och skvalpar i taon. Fingrarna fortfarande på plats. Ansiktet fortfarande lika äckligt. Duschen som jag knappt hör. Och så kommer lite till.
Gång på gång.
Men efter ett tag gav jag upp. Fick knappt upp någonting. Max 2 mackor.
Ställde mig under det kalla vattnet. Straffa mig. Måste straffa mig själv.
Rödögd kröp jag ner i sängen. Paniken och ångesten brände som kol i hela kroppen.

Och det värsta av allt är att jag vill ge upp dagen. Gå ner till ica och köpa godis för varenda krona jag äger. Mosa ner det i käften. Lägga mig plat på golvet och bara ge upp.
Nu kommer det som inte får komma
Hetsen!
Är så jävla svag. Så följsam. Gör inte tillräckligt med motstånd.
Hetsen är ett faktum.
Måste spy sen! Måste
det är verklgien patetiskt hur verkligen matt jag är i kroppen. Så svag.
Orkar knappt röra mig. Känns som att hela kroppen är tung som jag vet inte vad, huvudet nickar då och då, och fötterna släpar efter mig när jag går.
Axlarna hänger halvägs ner till marken och kroppen pumpa runt hett blod i mina ådror, som får mig att svettas. Borde kolla om jag har feber. Känns så.
Lock för öronen och ett svagt svagt susande i huvudet. Som ett brus från en tv som står på standby.
Locket för öronen får mig verkligen att känna mig instäng. Instängd i mig själv.
Och nu låter jag som en sinnessjuk idiot, sådet är väl bäst jag lägger av.
Låg och sträckläste igårkväll, och läste de sista sidorna nyss. Måste verkligen säga att Tystnadens hus är en bra bok fram till sista delen (ca 50 sidor kvar på boken) där den verkligen förvirrar en. Kan erkänna att jag inte fattade någonting, och rätt vad det var var boken slut, och allt är bara ett stort virrvarv av olika karaktärer. Men men...
Nu är det i vart fall dax för 10-kaffe. Är sugen på något till det. Men egentligen inte hungrig.
Så nej. Ska hålla mig borta från annan skit.
Frukost HK-gröt (kommer kalla det så i framtiden. en fjädedels dl havregryn, en fjärdeldels dl kruskakli + en dl vatten). Belv en kopp te med en dl lättmjölk och en sked honung (endast för att få min hals i form så snart som möjligt).
Tror det kommer bli nyponsoppa till lunch. Tror. Men har inte bestämt mig än.

Kvällen igår spårade för övrigt ur lite. Det blev lite fruktsallad, en del russin, massa flatbröd. Säkert något mer som jag inte ens kommer ihåg nu. Jo så var det. Läkerol.

Men trots allt det, så visade vågen på yttligare 0.8 kilo mindre idag, 57.1
Långa vägar från bra och tillräckligt, men det visar i vart fall att jag är påväg.

Btw så borde min mens komma idag (tog av mig p-plåstret) så vi får verkligen hoppas på att inte mensen ger mig en massa extra sug... Håll tummarna med mig!